Dětská kniha | Dobré ráno, zajíčku

5/06/2020 09:19:00 dop.

nakladatelství Ocelot vyšla tři krásná leporela pro nejmenší děti od jednoho roku, které si vaši nejmladší určitě zamilují. 



Měla jsem možnost si vybrat jednu z těchto tří titulů a alespoň ve zkratce vám jej představit. Vybrala jsem si Dobré ráno, zajíčku která mě zaujala asi ze všech nejvíc. Knihy mají velmi krátké texty, zobrazují jednoduchý příběh, které pochopí i to nejmenší dítě. Písmo je tiskací, aby ho zvládl i ten nejmenší čtenář. Obsahuje pouze pár stránek.

Leporelo si mě hlavně získalo svým vzhledem, především díky jeho stranám, které jsou různě vykrojené. Kniha je také krásně ilustrovaná počítačovými obrázky zajíčků a kamarádů z lesa. Takže pro malé děti, které milují obrázky a vše barevné je to ideál. 


Příběh v leporelu  vypráví o životě zajíčků žijících v lese a především o nebezpečí, které pro ně les skrývá a že to bude o fous! A myslím si, že všechny tituly, které vyšly budou podobné, jen hlavním hrdinou bude někdo jiný.

Knihu seženete např. v internetovém knihkupectví Megaknihy.cz

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Velmi pekná. Ale myslím, že pre môjho 5-ročného už neaktuálna... už je na iné knihy ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučený věk je 1+ pro pětileté dítě už to není .. max. když se učí číst

      Vymazat
  2. Pěkná knížka :)
    Podobné knihy jsme měli číst v prváku na vysoké na předmět Dětská literatura, nebo jak se to přesně jmenovalo... to už nevím :D

    OdpovědětVymazat